Meubelwerkplaats

Meubelwerkplaats

Meubelen van steigerhout onderscheiden zich door een eenvoudige en robuuste uitstraling. Of het nu gaat om een steigerhouten stoel, bankje, tafel of vakkenkast, zij zijn een blikvanger in ieder kantoor en huis, maar ook in een winkel of tuin.

nieuws_kaapvaarder_01

Het is ook mogelijk de complete inrichting in steigerhout te verzorgen van een terras bij bijvoorbeeld een restaurant of brasserie. Daarnaast is het voor ons een uitdaging klantspecifieke ontwerpen voor u te verzorgen.
De meubelen worden binnen SDW vakkundig vervaardigd. Wilt u de uitstraling zo robuust mogelijk houden, dan kunt u de meubelen onbehandeld afnemen. Met white-grey wash krijgen de meubelen een geheel andere uitstraling. Aan u de keus!
Er worden ook houten lifestyleartikelen gemaakt, zoals kerstbomen, kapstokjes, sleutelhouders, plantenbakken voor binnen en buiten, enz.

– (Tuin)meubelen
– Lifestyleartikelen

Kiest u voor SDW? 

Voor een veelzijdigheid aan (technische) diensten, een bijdrage aan de leefbaarheid in de regio of voor het bruggen slaan tussen (langdurig) werklozen en de arbeidsmarkt, bent u bij ons aan het juiste adres.