Inbraakpreventie

Inbraakpreventie

Cijfers van de politie wijzen uit dat voor woningen die zijn beveiligd volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen de kans op inbraak met 90% wordt verkleind ten opzichte van woningen zonder keurmerk.

SDW-Rotterdam inbraakpreventie

Als gecertificeerd PKVW-bedrijf beveiligen wij uw woning of gebouw. Dit gebeurt door gediplomeerde medewerkers. Na een gratis advies door een gecertificeerd adviseur, waarbij de inbraakgevoelige punten in kaart worden gebracht, brengen we goede sloten, deurbeveiliging, raambeveiliging, verlichting of rookmelders aan. U ontvangt, in het geval dat uw woning is beveiligd volgens de eisen van het PKVW, een Certificaat Veilige Woning. Hiermee kan korting op de verzekeringspremie worden verkregen.

Op het gebied van inbraakpreventie wordt nauw samengewerkt met de Politie Rotterdam-Rijnmond. Uit de vele reacties weten wij dat een goede beveiliging u veel rust geeft. Maak het inbrekers zo moeilijk mogelijk om uw woning of gebouw binnen te komen.

Lees hier het artikel Integere Slotenmakers: ze bestaan!

– Preventie-advies
– PKVW
– Sloten
– Deurbeveiliging
– Raambeveiliging
– Hang- en sluitwerk
– Rookmelders
– Verlichting

Programma Oost

SDW voert in het kader van programma Oost van de gemeente Rotterdam het projectleiderschap uit ten behoeve van de aanpak van woninginbraken in Zevenkamp en Ommoord, en de aanpak van auto-inbraken op een aantal parkeerplaatsen in Oost.

Bekijk hier de video Programma Oost – Special -Preventieconsult

 

Kiest u voor SDW? 

Voor een veelzijdigheid aan (technische) diensten, een bijdrage aan de leefbaarheid in de regio of voor het bruggen slaan tussen (langdurig) werklozen en de arbeidsmarkt, bent u bij ons aan het juiste adres.