Over Ons

pagina_overons_groepsfoto_01

SDW heeft een breed dienstenaanbod, speciaal gericht op de regio Rijnmond.

De kracht zit in de uitvoering: simpel, doeltreffend en op wijkniveau Daarnaast speelt het bedrijf een substantiële rol op sociaal en maatschappelijk gebied, door re-integratie- en participatieplaatsen te bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Kortom: SDW werkt. 

Maatschappelijk ondernemen

Mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt bieden we kansen via passende opleidingen en op maat gesneden leer-werktrajecten. SDW ziet dit als haar maatschappelijke opdracht!

Onze klanten krijgen naast een goede dienstverlening een extra voordeel. Door hun samenwerking met SDW geven zij invulling aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen, oftewel social return on investment!

Vakmanschap

SDW is een professionele onderneming. Veel klanten kiezen voor het enthousiasme en vakmanschap van SDW.

SDW is er voor bedrijven, instellingen, overheidsdiensten en bewoners binnen de wijken. Voor elke klus, project of traject gaan gemotiveerde medewerkers voor u aan de slag.

 

Breed aanbod

SDW kent de wensen van de klant en zet naar beste kunnen in voor iedere vraag naar de vele vormen van dienstverlening. We beschikken ook over een groot en effectief netwerk. Hierdoor kunnen ingewikkelde aanvragen zonder enige aarzeling worden opgepakt.

Wat kenmerkt de SDW diensten?

–  Maatschappelijk verantwoord ondernemen
–  Continuïteit in dienstverlening (al 25 jaar)
–  Totaalpakket voor klanten, één uitvoerder voor al uw (beheer)vragen
–  Professioneel, vanwege de grote vakkennis
–  Zakelijk, omdat zij scherpe prijzen hanteert
–  Servicegericht